KC Interview 2015 Collectie

inspiratie, trends en meer

Kang Chun Lin Enzoani Designer

1. Hoe kwam u in de bruidsindustrie terecht?

Terwijl ik mijn opleiding aan de design school volgde werd ik geïntroduceerd aan een bruidsjurken-fabrikant en zo begon ik met ontwerpen voor enkele van hun merken. Mijn ontwerpen werden snel populair en uiteindelijk ben ik gestart met mijn eigen collectie. De rest is geschiedenis.

Kang Chun Lin Enzoani Designer

2. Hoe zullen de opkomende trends eruit zien?

Ik probeer altijd vernieuwend en fris blijven. Mijn inspiratie komt uit ready-to-wear mode. Ik kijk naar trends in Parijs, Londen, New York en probeer manieren te vinden om bepaalde elementen naar bruidsmode te ‘vertalen’. Kant is nog steeds erg populair voor bruidsmode, dus ik heb wat nieuwe patronen en details bedacht om variaties te krijgen op wat ik eerder heb gedaan. Ik heb me gericht op het brengen van de "bling" in een verfijnde manier.

Kang Chun Lin Enzoani Designer

3. Hoe ziet u de toekomst eigenlijk?

In de bruidsmode is traditie nog steeds erg sterk. Er kunnen enkele nieuwe trends langs komen, maar uiteindelijk willen bruiden romantiek en schoonheid. Ik voorzie geen dramatische styling veranderingen in de nabije toekomst, maar het is altijd leuk om een ​​aantal grote statement stukken toe te voegen aan de collectie en echt proberen out-of-the-box te denken.

Kang Chun Lin Enzoani DesignerKang Chun Lin Enzoani Designer

4. Kunt u enkele tips geven over hoe te slagen in de industrie?

Blijf trouw aan je persoonlijke stijl. Zo niet, dan word je ook gelijk aan ieder ander. Blijf ook in contact met de bruiden. Ik heb laatst diverse winkels bezocht die mijn collectievoeren en ik heb veel geleerd van de winkeliers en de bruiden.

Kang Chun Lin Enzoani Designer

5. Wat inspireert u?

Reizen. Hoe meer ik zie hoe meer ik leer. Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en te leren over culturen.

Kang Chun Lin Enzoani Designer